Your Ibiza

Pilihan anu saé tina villa anu saé pikeun nyéwa & dijual

Nyéwa villa di Ibiza

Kami didaptarkeun pikeun milarian vila liburan idéal anjeun di Ibiza.

Milih diantara pilihan kami tina villas méwah jeung kolam renang atawa has fincas kalawan jiwa, unggal villas di portopolio kami geus dipilih taliti tur nawiskeun sagala jenis comforts.

Koléksi Urang

Ibiza

Es Cubells

San Lorenzo

Ibiza

Es Cubells

San Lorenzo

Ibiza

Saint Jordi

San Juan

Ibiza

Saint Jordi

San Juan

Saint Gertrude

San Antonio

Saint Gertrude

Saint Gertrude

San Antonio

Saint Gertrude

Wewengkon Ibiza

Ibiza, Pulo bodas

Pantai éndah kalayan cai pirus sareng gawir lungkawing, desa anu indah, gastronomi anu lezat sareng sababaraha klub anu paling terkenal di dunya. Ibiza aya sadayana ieu sareng seueur deui. Warisan budaya na akibat tina tukeur budaya anu béda-béda anu janten sajarahna, Punic, Romawi, Fénisia ... parantos ngajantenkeun pulau Mediterania alit ieu janten rujukan dunya.

Janten naha terasrasakeun Ibiza ngan ukur dina usum panas? Naha Natal, Minggu Paskah atanapi waktos sanés taun, kulawarga tiasa ngaraosan sababaraha kagiatan di sisi laut berkat iklim anu hampang sareng kelimpahan poé cerah.

Upami anjeun peryogi naséhat ngeunaan tempat cicing, cukup eusian formulir atanapi nelepon.
Kami bakal senang ngabantosan anjeun milari villa anu sampurna sareng mendakan Ibiza anu asli.

Langgan pikeun kami Newsletter

Perumahan di Ibiza

Sanaos kasohor kahirupan wengi sareng tempat anu trendi, Ibiza langkung seueur tibatan pantai sareng klub. Pulo ieu nawiskeun tempat-tempat anu magis sareng éndah, lingkungan anu teu tercemar sareng kualitas kahirupan anu hadé ngan ukur sababaraha jam penerbangan ti tempat mana waé di Éropa.
Ibiza mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngagaduhan bumi.

Tingali daptar villa kami pikeun dijual, susun, sareng proyek pamekaran lahan di Ibiza

MAGAZINE
Dina Méi, Ibiza mangrupakeun tujuan populér. Naon anu kudu dilakukeun di Ibiza dina Méi 2022 sareng dimana angkat di Ibiza dina Méi 2022 Patarosan anu paling sering ditaroskeun
Ti saprak mimiti pandemi coronavirus covid-19, langkung seueur jalma biasa damel ti bumi sareng nalika jarak sosial masih berlaku sareng seueur nagara gaduh
Piagam superyacht di kepulauan Balearic mangrupikeun kasempetan pangsaéna pikeun ngalaman sababaraha pamandangan anu paling éndah di laut tengah laut. Sareng nyebarkeun kapal pesiar motor awak
"Sadaya establishments nightlife utama di Pulo Jawa geus teuas digawé usum tiris ieu Nyiapkeun pikeun musim," nyebutkeun pangarang. Dina kanyataanana, aranjeunna geus bisa ngalakukeun
28 Pébruari 2022 Kapuloan Balearic nolak sadaya wates anu dikuatkeun ku covid sareng ngan ukur ngabutuhkeun topéng pikeun dianggo di jero ruangan. Sanggeus ngadalikeun gelombang kagenep jeung omicron
23 Pebruari 2022 Pikeun kahiji kalina saprak Nopémber, Ibiza sareng Formentera ngagaduhan kirang ti 400 inféksi covid aktip. Dina basa sejen, aranjeunna geus fallen handap tingkat nu sanggeus
Watesan di Ibiza sareng Formentera kusabab coronavirus kovid-19 diangkat nalika kaayaan épidemiologis di Kapuloan Balearic ningkat. Klub Ibiza bakal tiasa kabuka
Sewa jangka panjang Kunjungan halaman khusus kami Klik Di dieu Nalika ratusan urang Éropa nunjukkeun di jalan-jalan ngalawan pamaréntahanana pikeun kurungan anu diputuskeun, anu sakali deui ngonci aranjeunna.
saméméhna
Teras
MAGAZINE
Dina Méi, Ibiza mangrupakeun tujuan populér. Naon anu kudu dilakukeun di Ibiza dina Méi 2022 sareng dimana angkat di Ibiza dina Méi 2022 Patarosan anu paling sering ditaroskeun
Ti saprak mimiti pandemi coronavirus covid-19, langkung seueur jalma biasa damel ti bumi sareng nalika jarak sosial masih berlaku sareng seueur nagara gaduh
Piagam superyacht di kepulauan Balearic mangrupikeun kasempetan pangsaéna pikeun ngalaman sababaraha pamandangan anu paling éndah di laut tengah laut. Sareng nyebarkeun kapal pesiar motor awak
"Sadaya establishments nightlife utama di Pulo Jawa geus teuas digawé usum tiris ieu Nyiapkeun pikeun musim," nyebutkeun pangarang. Dina kanyataanana, aranjeunna geus bisa ngalakukeun