Villas in Ibiza | Omah lan villa kanthi kolam kanggo disewa lan didol ing Pulau Ibiza.

Villa didol ing Ibiza, sisih lor pulau

Rega takon 1.399.000 €

Kamar 7

Jedhing 6

Lemah 1359 M2

SQM 400

Kolam renang Ya

A / C Ya

Properti I1

Rega takon 1.399.000 €

Kamar 7

Jedhing 6

SQM 1359

SQM 400

Kolam renang Ya

A / C Ya

Villa nggumunake sing didol ing Ibiza sing disebar ing telung lantai, wiyar, padhang lan dirancang kanthi tujuan kanggo ngoptimalake ruang, direnovasi ing taun 2018.

Omah kasebut duwe ruang tamu kanthi akses menyang teras kanthi tampilan, pawon sing dilengkapi, 7 kamar turu lan 6 jedhing. Area ruangan duwe sawetara teras, salah sijine ana kolam.

Teras rooftop minangka bagéan sing paling menarik ing omah, amarga bengi ing jacuzzi ing sangisore langit sing lintang bakal ora bisa dilalekake.

Antarane peralatan omah iki kita temokake: AC panas lan adhem, jendhela kaca pindho, perapian lan wifi.

fasilitas

Properti iki nduweni: parkir, pemandangan deso, pemandangan laut, kolam renang ruangan

Lokasi

Kutha paling cedhak San Juan

Pantai Cala Xarraca sing paling cedhak

Property ID I1

Nyuwun Rega 1.399.000 €

+34.692.671011 Isabel +34.658.491144 Stefano info@youribiza.es

Pilihan villa kanggo disewa

Lux

Minimalis

Fincas

Klasik

Vila Bintang

Real Estate in Ibiza

Villas

Apartemen

negara

Vila Bintang

blog, Magazine, tips kanggo Ibiza

Uber bakal diluncurake ing Ibiza tanggal 29, kanthi biaya minimal 7.8 nganti 10 euro kanggo mobil penumpang lan 18.4 euro kanggo van sing bisa ngangkut grup.
ibiza-abad pertengahan
Ing wulan Mei, Ibiza minangka tujuan sing populer. Apa sing kudu ditindakake ing Ibiza ing wulan Mei
sewa-jangka-panjang-ing-ibiza
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa
Superyacht-ibaza
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara
klub-klub
"Kabeh papan hiburan malam utama ing pulo kasebut wis kerja keras

Hubungi Kita


Contact Info

search
Nutup kothak panelusuran iki.
Rentals Miturut Area

South

  • Es Cubells
  • Cala Jundal
  • San Jose
  • Cala Conta
  • cove bassa
  • Saint Jordi

East

  • Ibiza
  • Santa Eularia
  • talamanca
  • Gusti Yesus
  • San Carlos
  • Es Kenari

West

  • San Antonio
  • Kala Salada
  • Santa Ines
  • San Mateu
  • Cala Gracio

tengah

  • S. Gertrudis
  • San Rafael

North

  • San Miguel
  • San Vicente
  • San Juan
  • San lorenzo

Info properti luwih lengkap

KTP I1

Безымянный-1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная 1_Монтажная 1_Монтажная XNUMX_Монтажная о_бласть бласть XNUMX_Монтажная область XNUMX

Situs web iki nggunakake cookie kanggo njamin sampeyan duwe pengalaman paling apik ing situs web kita.