Villas in Ibiza | Omah lan villa kanthi kolam kanggo disewa lan didol ing Pulau Ibiza.

Smart Working ing Ibiza

Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus covid-19, luwih akeh wong sing biasa kerja ing omah lan nalika jarak sosial isih ditindakake lan akeh negara nggunakake larangan parah sing mengaruhi mobilitas warga supaya ora nyebar virus. umume wiwit mikir babagan pangowahane nganti kahanane saya lega.

Ana macem-macem alasan sing nyebabake pangowahan, wiwit kuatir karo virus, dadi kepenginan entuk keseimbangan kerja / urip sing luwih apik. Makarya remot kayadene kabutuhan ing wiwitan, nanging saiki wis dadi pilihan.

Dadi, yen sampeyan kalebu salah sawijining wong, kenapa ora ngemas kantor omah lan kerja adoh saka Ibiza? Yen sampeyan teka saka negara-negara UE, aturane gampang banget, sampeyan duwe hak manggon lan makarya ing endi wae ing Wilayah Ekonomi Eropa (EEA).

Krisis ing sektor pariwisata amarga pandemi tegese akeh pamilik Ibiza sing ora nate nyewa omah nalika musim salju, nggawe villa lan apartemen ing pasar sewa sementara ing mangsa adhem. Saiki, sampeyan bisa nemokake properti kanthi rega sing cocog, sampeyan bisa nyewa villa ing negara iki, kanthi kabeh rasa nyaman sing bisa ditindakake ing 2,500 euro / wulan, kalebu biaya.
Utawa sing Flat 4 kamar tidur ing pusat kutha ing 1.600 euro / wulan.

Yen sampeyan ora ngerti arep miwiti, ana agensi sing mbayar biaya, kabeh ngrancang kabeh logistik lan nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo nampa pangowahan kasebut, wiwit saka penerbangan nganti nyambungake sampeyan karo warga lokal lan ngrencanakake kegiatan ing pulau kasebut.

Nanging yen sampeyan luwih seneng nindakake dhewe lan mung butuh saran, hubungi kami lan kandhani rencana, kita bakal seneng nulungi sampeyan!

 

Mlebu kanggo kita Newsletter

Pilihan villa kanggo disewa

Lux

Minimalis

Fincas

Klasik

Vila Bintang

Real Estate in Ibiza

Villas

Apartemen

negara

Vila Bintang

blog, Magazine, tips kanggo Ibiza

Uber bakal diluncurake ing Ibiza tanggal 29, kanthi biaya minimal 7.8 nganti 10 euro kanggo mobil penumpang lan 18.4 euro kanggo van sing bisa ngangkut grup.
ibiza-abad pertengahan
Ing wulan Mei, Ibiza minangka tujuan sing populer. Apa sing kudu ditindakake ing Ibiza ing wulan Mei
sewa-jangka-panjang-ing-ibiza
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa
Superyacht-ibaza
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara
klub-klub
"Kabeh papan hiburan malam utama ing pulo kasebut wis kerja keras

Hubungi Kita


Contact Info

search
Nutup kothak panelusuran iki.
Rentals Miturut Area

South

  • Es Cubells
  • Cala Jundal
  • San Jose
  • Cala Conta
  • cove bassa
  • Saint Jordi

East

  • Ibiza
  • Santa Eularia
  • talamanca
  • Gusti Yesus
  • San Carlos
  • Es Kenari

West

  • San Antonio
  • Kala Salada
  • Santa Ines
  • San Mateu
  • Cala Gracio

tengah

  • S. Gertrudis
  • San Rafael

North

  • San Miguel
  • San Vicente
  • San Juan
  • San lorenzo
Безымянный-1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная 1_Монтажная 1_Монтажная XNUMX_Монтажная о_бласть бласть XNUMX_Монтажная область XNUMX

Situs web iki nggunakake cookie kanggo njamin sampeyan duwe pengalaman paling apik ing situs web kita.