Villas in Ibiza | Omah lan villa kanthi kolam kanggo disewa lan didol ing Pulau Ibiza.

Kahanan Covid 19 - Coronavirus ing Ibiza, Kepulauan Balearic, Spanyol

23 Februari 2022

Kanggo pisanan wiwit November, Ibiza lan Formentera duwe kurang saka 400 infeksi covid aktif. Ing tembung liya, dheweke wis mudhun ing level kasebut sawise meh telung wulan. Miturut data sejarah saka Kementerian Kesehatan Balearic, saiki ana 375 wong sing nandhang lara ing Pitusas, 9.85 persen luwih sithik tinimbang wingi lan kurang saka setengah saka sing kacathet seminggu kepungkur.

24 positif wis dideteksi ing Pitusas sajrone 24 jam pungkasan: 21 ing Ibiza lan telu ing Formentera. A tokoh iso dibandhingke kanggo sing kedhaftar wiwit ana.

Nanging, jumlah pasien sing dirawat ing rumah sakit saya tambah maneh sajrone 24 jam, kanthi paningkatan konsentrasi ing unit perawatan kritis. Saiki, 66 pasien covid mbutuhake perawatan rumah sakit, loro luwih saka wingi, sepuluh ing kondisi kritis, loro luwih saka wingi. 61 pasien wis dirawat ing Rumah Sakit Can Misses kanthi virus: 55 ing bangsal lan enem ing Unit Perawatan Intensif (ICU). Kanggo iki kudu ditambahake marasake awakmu Formentera sabar ing bangsal saka Hospital Son Espases ing Mallorca, saka kang mung dibuwang saka unit perawatan intensif, lan papat patients ing Unit perawatan kritis Nuestra Seora del Rosario Polyclinic.

309 warga tetep ing omah-omahé, kalebu 283 ing Ibiza lan 26 ing Formentera.

13 Februari 2022

Ibiza lan Formentera wis mudhun saka 900 kasus aktif covid dadi 849 dina iki, njaga tren mudhun saiki.

Mung 29 positif anyar sing dideteksi ing Pitusas sajrone 24 jam pungkasan, kabeh ana ing pulo Ibiza.

Dina iki, ana 63 rawat inap koronavirus, siji luwih saka wingi, sanajan jumlah pasien sing dirawat ing unit perawatan intensif ora owah dadi sangang.

Saiki, Kapuloan Balearic ndhaptar 512 kasus anyar, 449 sing ana ing Mallorca lan 31 ing Menorca.

9 Februari 2022

Gelombang covid kaping enem terus surut ing Ibiza lan Formentera, ing ngendi kasus saben dina lan rawat inap terus mudhun. Dina iki, 94 positif anyar wis kacathet, 13 ing Formentera, angka sing saya tambah akeh ing pulo paling cilik sawise sawetara dina infeksi banget.

Dina iki, ana 81 wong sing dirawat ing rumah sakit amarga koronavirus, wolung luwih sithik tinimbang wingi, sanajan jumlah pasien ing unit perawatan intensif ora owah wiwit wingi: sangang, salah sijine ana ing Rumah Sakit Son Espases. Pasien iki, Formenterian umur 55 taun, wis ditampa wiwit 22 Desember, sawise dipindhah kanggo oksigenasi extracorporeal sing ora perlu. Kondisi kasebut saya suwe saya apik, miturut Area Kesehatan Ibiza lan Formentera.

Saiki, jumlah kasus saiki ing Pitusas uga suda. Ana ing 1,204, mudhun saka 1,284 dina Selasa.

Ing Ibiza lan Formentera, saiki ana 105 buruh kesehatan sing diamati, lan 100 wis dikonfirmasi positif.

Infèksi terus mudhun ing Kapuloan Balearic: 841 positif anyar ditemokake saiki, 649 ing Mallorca lan 75 ing Menorca.

4 Februari 2022

Layanan wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera wis ndhaptar 146 positif anyar kanggo Covid-19 (138 ing Ibiza lan 8 ing Formentera) ing dina pungkasan.

Wong sing dirawat ing rumah sakit nambah nganti 83 sing 78 dirawat ing bangsal, 5 ing Can Misses ICU lan 1 saka Formentera ing ICU Son Espases (Mallorca).

Kasus entheng utawa asimtomatik, ing pengawasan omah dening tim Perawatan Utama, ana 2,074, sing 1,967 cocog karo Ibiza lan 107 kanggo Formentera. Mangkono, jumlah kasus aktif 2,158 (2,047 ing Ibiza lan 111 ing Formentera kanthi 4 dirawat ing rumah sakit).

Pungkasan, ana 128 profesional kesehatan ing pengawasan aktif, sing 85 positif.

31 Januari 2022

Pamrentah Kapuloan Balearic sarujuk Senin kepungkur munggah ing Mallorca, Ibiza, lan Formentera dadi waspada kesehatan tingkat 4 COVID, amarga tekanan rumah sakit sing terus-terusan ing wilayah kasebut, sanajan kedadeyan kumulatif.

Iki diumumake dening juru bicara Pemerintah Iago Negueruela sajrone konferensi pers post-Consell de Govern, nalika dheweke negesake manawa pamindhahan iki ora dadi owah-owahan ing tingkat 3 sing saiki ditindakake.

Nanging, Menorca tetep ing tingkat 3 sistem tandha kesehatan amarga "kahanan rumah sakit sing luwih dikontrol" ing pulo kasebut, nanging kedadeyan kasebut "ora mung suda."

Sistem leveling iki bakal ditrapake paling ora nganti 14 Februari, lan masalah kasebut bakal dievaluasi.

Tingkat tandha kesehatan ing Kapuloan Balearic ndhikte prosedur sing ditindakake saben wektu. Saiki, sing paling penting yaiku kabutuhan papan tartamtu, kayata restoran, konferensi, film, lan gim, entuk sertifikat COVID digital EU.

28 Januari 2022

311 kasus koronavirus anyar wis dilaporake ing Pitusas, kanthi 292 kedadeyan ing Ibiza lan 19 kedadeyan ing Formentera. Akibaté, jumlah kasus aktif mundhak dadi 3,956, kanthi 3,756 kasus ing Ibiza lan 200 kasus ing Formentera.

Ing sisih liya, rumah sakit Can Misses duwe 80 pasien Covid, 72 ana ing rumah sakit lan wolung ana ing unit perawatan intensif.

26 Januari 2022

Ing 24 jam pungkasan, laboratorium swasta lan laboratorium mikrobiologi ing Can Misses Hospital ndeteksi 456 positif: 432 ing Eivissa lan 24 ing Formentera. Nganggep discharges sing ditanggepi dening dokter ing dina sing padha, iki ndadekake jumlah infeksi aktif ing Eivissa lan Formentera ing 10,723, sing anyar rong taun. Nanging, kenaikan antarane wingi lan dina iki mung 1%, kenaikan paling cilik ing sawetara minggu kepungkur, sing mundhak saben dina nganti 9%. Saka jumlah kasebut, 10,220 kanggo Ibiza lan 503 kanggo Formentera, sing duwe pitung pasien rawat inap: wanita umur 65 taun lan wong lanang umur 56 taun ing Can Misses ICU, umur 55 taun ditransfer menyang Putra. unit kritikus Espases, lan telung wanita umur 49, 63, lan 73 taun, uga wong ing umur padha, ing lantai F saka Internal Medicine.

Umume wong sing kena infeksi koronavirus Pitiusas saiki ana ing kahanan entheng utawa asimtomatik, sing ngidini dheweke tetep ing omah. Kahanan iki mengaruhi total 10,641 wong: 10,145 ing Ibiza lan 496 ing Formentera.

Jumlah profesional sosial lan kesehatan sing kena infeksi tetep ana 130, ora owah wiwit Senin, dene jumlah sing diawasi suda dadi 216, mudhun 17 saka dina sadurunge.

21 Januari 2022

Miturut data pandemi paling anyar saka Kementerian Kesehatan Balearic, Ibiza lan Formentera nyedhaki 10,000 infeksi koronavirus aktif. Ing Ibiza piyambak, 544 positif dideteksi, 511 ing Ibiza lan 33 ing Formentera, kanthi total 9,712.
Unit sing kurang kritis lan luwih akeh lantai tegese jumlah sing dirawat ing rumah sakit padha karo wingi, 62. Kajaba iku, ana lima pasien covid ing Poliklinik Nuestra Señora del Rosario: papat ing bangsal, siji ing unit perawatan kritis.
Mung 0.6% sing kena infeksi dirawat ing rumah sakit. Kabeh wong ana ing omah amarga penyakit kasebut entheng utawa ora ana. 9650 ing kasus iki. Ibiza duwe 9,157 lan Formentera duwe 493.

Wong wadon umur 65 taun lan wong lanang umur 56 taun ing Can Misses ICU, wong lanang umur 55 taun dipindhah menyang ICU Son Espases, lan telung wanita umur 49, 63, lan 73 ing lantai F. Infèksi aktif ing pulo iki ana 499;

Pengawasan terus meningkat dadi 220 (loro luwih saka wingi), dene infeksi wis suda dadi 113 (loro kurang saka wingi).

18 Januari 2022

Miturut data paling anyar saka Kementerian Kesehatan Balearic lan Area Kesehatan Pitiusa, Ibiza lan Formentera wis duwe luwih saka 8,500 infeksi koronavirus aktif: total 8,539. Iki minangka jumlah paling gedhe sing kena pengaruh pandemi sawise laboratorium pribadi lan laboratorium Mikrobiologi Rumah Sakit Can Misses ndeteksi 668 positif ing dina pungkasan: 630 ing Ibiza lan 38 ing Formentera.

Ing akhir minggu, telu wong tiwas amarga covid ing Ibiza.
Jumlah wong sing dirawat ing rumah sakit ing Pitusas amarga covid mundhak siji, saka 58 wingi dadi 59 dina iki. Nanging, jumlah sing kritis wis mudhun saka sepuluh dadi sanga. Jumlah pasien sing kena pengaruh sing didaftar saiki paling gedhe sajrone patang wulan kepungkur. Rumah Sakit Can Misses duwe 55 pasien, 49 ing bangsal lan enem ing Intensive Care Unit (ICU). Penanggung jawab kesehatan masyarakat uga pasien Formentera sing dirujuk menyang ICU RS Anak Espases sewulan kepungkur. Tambahake telung pasien covid sing tetep ing Poliklinik Nuestra Seora del Rosario: siji ing bangsal lan loro ing unit perawatan kritis dhewe.

Nanging, meh kabeh sing kena pengaruh, 0.7 persen, ana ing tahap entheng utawa malah asimtomatik lan ana ing omah: 8,010 ing Ibiza lan 469 ing Formentera.

Ing dina penultimate, jumlah tenaga kesehatan sing diawasi suda sithik dadi 192 (kurang papat), kanthi 107 (lima kurang) sing kena infeksi.

16 Januari 2022

Miturut data paling anyar sing diterbitake dening Kementerian Kesehatan Balearic ing panampil covid, Ibiza lan Formentera ndhaptar total 478 positif dina Sabtu iki: 451 ing Ibiza lan 27 ing Formentera. Data iki nuduhake penurunan infeksi anyar nalika infeksi ngluwihi 500 kasus sajrone pirang-pirang minggu. Ing Pitusas rong dina kepungkur, 700 positif anyar kanggo COVID-19 malah ngluwihi sajrone sedina.

Kanthi 478 positif kasebut, jumlah total penyakit saiki ing Ibiza lan Formentera saiki ana 7,563. Angka iki minangka dhuwur anyar ing gelombang kaping enem pandemi.

Setu iki, jumlah wong sing mlebu rumah sakit uga tambah akeh. Miturut sumber Area Kesehatan Ibiza lan Formentera, 49 wong wis dirawat ing rumah sakit, luwih akeh tinimbang dina Jumuah. Peningkatan iki fokus ing kasus sing paling serius, ing unit perawatan kritis. Ing kasus iki, pitung pasien kena pengaruh: enem ing rumah sakit Ibiza lan siji ing Son Espases.

Pasien ing perawatan Primary Care uga tambah akeh, gunggunge 7,096 wong. Dene ing Formentera, ana 419 wong sing dikurung, mundhak 23 wong wiwit dina Jumuah. Saiki, 236,967 dosis wis ditindakake ing Ibiza, sing tegese 119,376 wong wis rampung proses imunisasi. Ing Formentera, 16,917 dosis wis disuntikake, nyebabake 9,737 wong nampa rekomendasi lengkap lan 10,100 nampa paling ora siji dosis.

Ing Kapuloan Balearic, Kamentrian Kesehatan ngumumake tiwas saka telung pasien COVID-19 ing dina Sabtu, kanthi jumlah tiwas dadi 1,088 wiwit pandemi diwiwiti, ing dina nalika ICU pulo kasebut tekan tingkat bebaya "dhuwur banget". a 25.5 persen manggoni lan 86 patients rawat inap.

13 Jan 2022

Kanggo dina kaping pindho berturut-turut, Ibiza lan Formentera nyetel rekor anyar kanggo jumlah infeksi sing dilaporake saben dina, kanthi total infeksi 707, kanthi infeksi 35 sing dideteksi ing Formentera saiki. Kajaba iku, Pitusas wis ngluwihi, lan 6.000 kasus aktif covid wis suda dadi 6.524 ing wektu iki.

Minangka asil nganyari paling anyar ing Area Kesehatan (sing durung dideleng wiwit Kamis pungkasan, 4), jumlah profesional kesehatan positif ing coronavirus saya tambah: saiki ana 104 saka total 220 profesional kesehatan ing pengawasan aktif.

Ana uga luwih akeh wong sing dirawat ing rumah sakit dina iki, 44, luwih lima tinimbang wingi, sanajan ana pasien sing kurang siji ing UCI, sing saiki mung lima.

Saiki, (4103) infeksi anyar wis dilaporake ing Baleares, kanthi (3045) kedadeyan ing Mallorca lan (236) kedadeyan ing Menorca.

11 Jan 2022

Jumlah kasus covid ing Ibiza lan Formentera terus mundhak, lan wis ngluwihi 5,000 kanggo pisanan. Perkiraan saiki jumlah wong sing kena infeksi ana 5,348.
Nanging, laboratorium nemokake 626 wong sing kena infeksi ing pulo Ibiza sing durung ana sadurunge.
Lonjakan infeksi sing ora dikarepke sing dilapurake dening Pitiusas durung ana hubungane karo paningkatan rawat inap, sanajan kasunyatane loro kasebut raket. Isih ana 35 wong ing rumah sakit, nanging ana luwih sithik wong ing unit perawatan intensif tinimbang ing wayah wengi sadurunge.

Salah sijine yaiku pasien saka Formentera sing isih dirawat ing rumah sakit Mallorca ing Son Espases, dadi jumlah pasien dadi enem.
Ana 4,659 kasus anyar ing Kapuloan Balearic saiki, kanthi 3,546 kasus anyar ing Mallorca lan 333 kasus anyar ing Menorca, sawijining pulo sing kurva contagion katon saya alon sawise sawetara wulan sing angel banget.

07 Jan 2022

Jumlah infeksi aktif karo coronavirus Covid-19 terus saya tambah ing Ibiza lan Formentera, sanajan ing wektu sing padha jumlah pasien ing perawatan intensif saya suda. Iki miturut data paling anyar babagan pandemi sing diterbitake dening Kementerian Kesehatan Kepulauan Balearic. Saiki, 4,084 wong kena pengaruh virus ing Ibiza lan Formentera.

Angka kasebut diraih sawise sedina, ing antarane laboratorium pribadi, laboratorium mikrobiologi Rumah Sakit Can Misses lan laporan tes mandiri, asil positif 241 dikonfirmasi, kabeh ana ing Ibiza kajaba siji ing Formentera.

Jumlah pasien Covid 19 ing Ibiza lan Formentera sing mbutuhake rawat inap tetep ora owah dadi 36. Sing nyuda yaiku jumlah pasien sing kritis. Ing wayahe ana limang, loro kurang saka kedhaftar ing Rebo. Saka jumlah kasebut, papat ana ing rumah sakit ing Ibiza lan siji yaiku pasien saka Formentera sing ditransfer menyang unit perawatan intensif Rumah Sakit Son Espases de Mallorca.

Umume wong sing kena infeksi ana ing omah kanthi kahanan entheng utawa asimtomatik, 3,814 ing Ibiza lan 234 ing Formentera.

 

29 Dec 2021

Ing 24 jam pungkasan, total 173 infeksi Covid-19 wis didaftar miturut data paling anyar sing dirilis dening Kementerian Kesehatan Balearic. Saka kasus anyar iki, 146 ana ing Ibiza lan 27 liyane ing Formentera.

Kanthi kasus anyar iki, ana total 1,925 wong sing kena infeksi Covid-19 ing Ibiza lan Formentera. Nanging, mayoritas sing kena pengaruh, meh 99 saka satus, ana ing kahanan entheng utawa asimtomatik, mula dheweke tetep terisolasi ing omah dhewe lan dikontrol lan dipantau dening profesional perawatan primer.

 

23 Dec 2021

Ing Ibiza lan Formentera, jumlah infeksi aktif terus mundhak kanthi cepet nalika jumlah infeksi serius karo Coronavirus saya mudhun, miturut data paling anyar babagan pandemi sing dirilis dening Kementerian lan Wilayah Kesehatan Pitiusa.
Laboratorium pribadi lan laboratorium Mikrobiologi Rumah Sakit Can Misses wis ndeteksi 109 positif koronavirus sajrone 24 jam pungkasan, kabeh ana ing Ibiza kajaba pitung ing Formentera.
Nanging, yen sampeyan nganggep 14 discharge sing kedadeyan ing dina sing padha, kita ngomong babagan meh 1,300 kasus aktif, utawa 1,285.

Ana 1,268 wong sing ditemokake ing omah-omahé ing kondisi entheng utawa tanpa gejala, dikontrol lan dipantau dening profesional Perawatan Utama: 1,268 ing Ibiza, 22 ing Formentera.

16 Dec 2021

78 kasus anyar wis dideteksi sajrone 24 jam pungkasan ing Kepulauan Balearic kanthi 73 ing Ibiza lan 5 ing Formentera. Iki paling akeh sajrone patang wulan, miturut kementerian kesehatan. Kanthi luwih saka 70 kasus anyar iki, saiki ana 743 kasus infeksi aktif - 7.5% luwih saka wingi lan 42% luwih saka seminggu kepungkur.

8 Dec 2021

Kasus aktif koronavirus Covid-19 ing Ibiza saya mundhak, nanging rawat inap tetep stabil saiki: ana 11 wong sing dirawat ing rumah sakit, sing siji ana ing ICU.

Umume wong sing kena infeksi saiki ing Ibiza lan Formentera, 97.8%, ana ing kahanan entheng utawa malah asimtomatik, mula tetep ana ing omah kanthi kontrol lan ngawasi para profesional Perawatan Utama. Ana total 488 wong sing ana ing kahanan iki: 480 ing Ibiza lan 8 ing Formentera.

16 Nov 2021

Saiki ing Ibiza lan Formentera ana 266 wong sing kena infeksi coronavirus covid-19. Iki minangka jumlah kasus aktif virus sing paling dhuwur wiwit tanggal 6 Oktober.

Laboratorium Mikrobiologi saiki wis ndeteksi total 19 kasus anyar (18 ing Ibiza lan siji ing Formentera).
Jumlah pasien covid-19 sing mbutuhake perawatan rumah sakit uga mundhak, ana telulas wong sing ana 3 ing unit kritis.

Ing omah-omahé, ing negara sing entheng utawa asimtomatik lan kanthi kontrol lan ngawasi dening profesional Perawatan Utama, ana 253 wong. Saka jumlah kasebut, 245 ana ing Ibiza, dene wolung liyane cocog karo Formentera.

Saiki, 82.53% populasi Ibiza lan Formentera wis ngrampungake jadwal vaksinasi kanthi rong dosis.

 

27 Sep 2021

24 infeksi anyar kovid-19 akhir minggu iki ing Ibiza lan Formentera.
Kanthi 24 wong kasebut, kabeh ing Ibiza, ana 313 wong sing kena infeksi ing antarane rong pulau kasebut. Ana 33 wong ing rumah sakit, lima ing ICU. Luwih saka setengah wis nggawe virus kasebut negatif, saengga sawetara pasien ora duwe maneh kasur ing unit kovalid lan ing wilayah kesehatan liyane.

90% wong sing kena infeksi kovid-19 ana ing omah sing kondhisi utawa tanpa gejala lan ana ing sangisoré pengawasan tim perawatan Utama. Ana 276 ing Ibiza lan mung 4 ing pulo Formentera.

21 Sep 2021

Kasus aktif coronavirus covid-19 ing Ibiza lan Formentera ana ing sangisore 400 sawise nem infeksi anyar dikonfirmasi ing Ibiza (lan ora ana ing Formentera).
Ana 341 kasus aktif ing Ibiza lan 8 ing Formentera. Gunggunge ana 23 wong ing rumah sakit, lan 7 ing ICU.
Ing pamantauan ing omah dening tim Perawatan Utama ana 331 wong sing entheng utawa ora asimtomatik, 323 wong ing Ibiza lan wolu ing pulau Formentera.

Saka Pamrentah Balearic, dheweke nglaporake manawa 98.610 wong wis duwe jadwal vaksinasi lengkap lan total 186.661 dosis vaksin wis ditrapake ing Ibiza.
Ing Formentera, 7-267 wong wis duwe dosis pertama lan 7-050 jadwal vaksinasi lengkap.

02 Juli 2021

Laboratorium Mikrobiologi ndeteksi pitung positip ing jam pungkasan, enem ing Ibiza lan siji ing Formentera, miturut laporan saka Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera. Kanthi cara iki, jumlah wong sing duwe virus koval-19 aktif ana 242 kasus, 224 ing Ibiza lan 18 ing Formentera.

Jumlah wong sing dirawat ing rumah sakit positif mudhun saka sepuluh nganti sangang, yaiku papat ing ICU.

Ana 233 wong sing entheng utawa asimtomatik ing pamantauan ing omah dening tim Perawatan Utama, 215 ing Ibiza lan 18 ing Formentera.

 

01 Juni 2021

Ing 24 jam, kasus virus corona sing terdaftar ing Ibiza lan Formentera tuwuh saka 87 nganti 100, sing nuduhake kenaikan sing kena ing limalas persen. Miturut informasi sing diwenehake awan iki dening juru bicara Komite Manajemen Penyakit Infeksi Kepulauan Balearic, Javier Arranz, saka telung belas positip anyar sing dideteksi ing dina pungkasan dening Laboratorium Mikrobiologi Rumah Sakit Can Misses, kabeh ing Ibiza, "kira-kira telung kwartal cocog karo wabah sing kedadeyan ing minggu kepungkur. ”

Ing pamantauan omah dening tim Perawatan Utama amarga kondhisi entheng utawa asimtomatik, 92 persen kasus aktif ditemokake, yaiku 91 wong, (86) ing Ibiza lan (5) ing Formentera.

 

06 Mei 2021

Kasus-kasus coronavirus covid-19 ing Ibiza sithik nyuda sajrone 24 jam pungkasan, ing endi 4 kasus infeksi dideteksi, kabeh mau ana ing Ibiza.
Jumlah pasien sing kena infeksi yaiku 102. 7 sing dirawat ing rumah sakit, lan 3 ing ICU.

Ing omah, ing kondisi sing entheng utawa tanpa gejala lan kanthi kontrol lan ngawasi para profesional Perawatan Utama, ana 95 wong: 93 ing Ibiza lan loro ing Formentera.

 

 

22 April - 2021

Kahanan virus corona ing Ibiza lan Formentera tetep stabil, sajrone 24 jam laboratorium Mikrobiologi Rumah Sakit wis ndeteksi rong infeksi anyar, ing Ibiza. Kasus aktif coronavirus covid-19 ing Ibiza yaiku 112, luwih saka wingi.

Saiki ana 15 pasien sing dirawat ing rumah sakit, lan 5 ing ICU.

Ing omahé, ing negara sing entheng utawa tanpa gejala, ana 97 wong: 92 ing Ibiza lan lima ing Formentera.

 

 

12 April - 2021

Ing 24 jam pungkasan ing Ibiza, ana telung wong sing kena infeksi covid-19. Infeksi anyar iki nyedhiyakake kasus aktif kovid-19 ing Ibiza kanthi total 106.

Jumlah pasien koval-19 sing dirawat ing rumah sakit ana 17, sing lima ing ICU.
Ing omah, ing kondhisi entheng utawa asimtomatik lan kanthi kontrol lan ngawasi para profesional Perawatan Utama, ana 89 wong: 77 ing Ibiza lan 12 ing Formentera.

 

31 Maret - 2021

Kasus aktif coronavirus covid-19 ing Ibiza lan Formentera mudhun maneh, sajrone 24 jam kepungkur limang infeksi dideteksi ing Ibiza lan siji ing Formentera. Kasus aktif coronavirus covid-19 ing Ibiza lan Formentera saiki lagi 98, telu kurang saka wingi.

Jumlah pasien sing dirawat ing rumah sakit tetep ana 28, sing 7 ana ing ICU. Saka Rumah Sakit, dheweke negesake manawa saka 27 pasien sing diakoni, mung wolung wong sing nandhang penyakit aktif. Kabeh liyane negatif, sanajan dheweke tetep dianggep pasien kovid nganti pulih saka akibat penyakit kasebut.

Ing omahé, ing negara sing entheng utawa tanpa gejala, ana 70 wong: 66 ing Ibiza lan papat ing Formentera.

 

19 Maret - 2021

Ing sawetara jam pungkasan, ora ana kasus virus corona-19 coronavirus sing wis didaftar ing Ibiza lan Formentera, kaya sing dikonfirmasi dina iki dening Menteri Kesehatan Balear. Iki minangka kaping pindho kahanan sing apik iki kedadeyan ing pulau-pulau minggu iki, ing endi kasus virus corona aktif terus mudhun. Wiwit dina Senin, jumlah wong sing kena kovid-19 ing Ibiza lan Formentera mudhun 13.9%.

Kasus aktif ing pulau kasebut saiki ana 124 ing antarane dirawat ing rumah sakit ing Palma de Mallorca.

Saiki, ana 34 pasien ing rumah sakit ing Ibiza, lan wolung wong isih ana ing ICU. Ing omah, ing negara sing entheng utawa tanpa gejala, ana 89 wong, kabeh ana ing Ibiza, wolung kurang saka wingi.

 

16 Maret - 2021

Penutupan perimeter Ibiza, wiwit tanggal 23 Januari pungkasan, dina Senin tanggal 15 Maret dina iki ditarik. Senen, mlebu lan metu ing pulau kasebut ora diwatesi maneh kanggo lelungan amarga alasan sing digawe negara alarm, yen kewajiban ngontrol ketemu, kayata tes PCR negatif kanggo penumpang saka komunitas otonom sing ngalami insiden luwih saka 100 kasus saben 100,000 jiwa. Yaiku, nganti data iki ditinjau tanggal 18 Maret, warga Extremadura, Murcia lan La Rioja mung bisa mlebu tanpa kudu mbuktekake manawa dheweke ora kena kovalid.

Nganti penutupan perimeter ditrapake ing kabeh otonomi semenanjung, sing direncanakake kanggo jembatan San José lan Minggu Suci (wiwit tanggal 17 nganti 21 Maret lan tanggal 26 Maret nganti tanggal 9 April) ing Pitiusas sampeyan bisa nglancarake warga ing Spanyol kanthi PCR negatif, saka wilayah sing paling akeh kena pengaruh utawa tanpa bukti, sisane, lan ora perlu mbenerake sebab lelungan kasebut.

Warga asing bisa kanthi bebas mlebu Kepulauan Balearic wiwit dina iki lan sajrone akhir minggu lan Paskah sing dawa.

10 Maret - 2021

Tren mudhun sawetara minggu kepungkur terus, lan kaya sing disorot dening Area Kesehatan, saben dina ana luwih sithik pasien sing aktif ing coronavirus covid-19.

Laboratorium Mikrobiologi Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera ndeteksi telung positip anyar ing jam-jam pungkasan, kabeh ana ing Ibiza.

Dokter wis ngeculake 12 ing dina pungkasan sing jumlah pasien aktif terus mudhun dadi 253 kasus, 249 ing Ibiza lan 4 ing Formentera.

Jumlah wong ing rumah sakit mudhun, saka 45 dadi 43, sing 12 ana ing ICU.

Ana 210 wong entheng utawa asimtomatik sing ngawasi omah dening tim Perawatan Utama, 207 ing Ibiza lan telu ing Formentera.

96.8% kabeh wong sing kena kovid-19 ing Ibiza lan Formentera wiwit wiwitan pandemi setaun kepungkur, wis bisa nambani infeksi kasebut.

 

04 Maret - 2021

Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera negesake wingi limang positip anyar ing kovid-coronavirus-19, kabeh ing Ibiza, sing ana 414 kasus aktif, enem ing Formentera.
Jumlah rawat inap ing rumah sakit terus mudhun lan ana 55 wong, sing ana 13 ing ICU.
Kajaba iku, ana 359 wong sing ngalami gejala ringan utawa asimtomatik ana ing ngawasi omah dening tim Perawatan Utama, sing 354 cocog karo Ibiza lan lima kanggo Formentera.

Vaksinasi terus ing Ibiza lan Formentera miturut pedoman sing ditemtokake dening Pamrentah Balearic, Layanan Farmasi Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera wingi nampa total vaksin 2,816 dosis marang kovid-19 lan wiwit saiki vaksin kasebut bakal diwiwiti saka lokal pulisi pulau. Kajaba iku, antarane dina Jumuah 26 Februari lan wingi 353 guru divaksinasi, klompok sing bakal terus divaksinasi sajrone seminggu. Kajaba iku, Menteri Kesehatan Pamrentah Balearic rencana vaksin 249 wong sing umure luwih saka 95 taun ing Ibiza lan 16 ing Formentera minggu iki.

 

24 Februari - 2021

Pandemi virus corovavin-19 terus nambah ing Ibiza lan wingi kasus aktif COVID-19 ana ing sangisore 1.000 kaping pisanan wiwit Januari 9. Ing pulau-pulau Ibiza lan Formentera kita duwe 916 wong sing kena infeksi, sing 903 ing Ibiza lan 13 ing Formentera.

Ana 84 wong sing dirawat ing rumah sakit, lan 14 ing ICU.

Saliyane, kita nyoroti kabar babagan pernyataan paling anyar sing ditindakake presiden Inggris ing ngendi dheweke negesake manawa udakara 17 Mei, warga Inggris bakal bisa lelungan menyang luar negeri kanthi normal. Pengumuman de-eskalasi ing Inggris nggugah reservasi lan rebound kanggo reservasi hotel ing Ibiza wis bisa dideleng ing sawetara situs web.

Aja kantun kesempatan sampeyan.

BOOK SAIKI

15 Februari - 2021

Kaya sing dilaporake dening Ibiza lan Formentera Health Area, sajrone 24 jam pungkasan, loro pasien coronavirus tiwas. Iki minangka rong pria umur 86 lan 90 taun karo patologi sadurunge sing dirawat ing rumah sakit.

Saliyane, jumlah kasus positif ing koval-19 terus mudhun. Saiki, ana 109 wong sing dirawat ing rumah sakit, sing 22 ing ICU.

Nyuda jumlah pasien sing entheng utawa asimtomatik sing ngalami pemantauan ing omah dening tim Perawatan Utama uga terus 1.684, yaiku 1.659 ing Ibiza lan 25 ing Formentera.

9 Februari - 2021

Wilayah Kesehatan Ibiza wis dideteksi sajrone 24 jam pungkasan, 66 positip anyar ing kovalen virus coronavirus-19, sing 61 ing Ibiza lan lima ing Formentera.
Jumlah wong sing duwe virus aktif terus mudhun dadi 2,913 kasus, 72 kurang saka wingi, 2,833 ing Ibiza

Jumlah wong ing rumah sakit rontog 7% dibandhingake karo angka 24 jam kepungkur, kanthi 124 wong, sangang kurang saka wingi, sing 22 ana ing ICU.

Saliyane, ing ngawasi omah dening tim Perawatan Utama, amarga kondhisi entheng utawa asimtomatik, ana 2,710 wong.

26 Januari 2021

Ana 4.007 kasus aktif coronavirus covid-19 ing Ibiza lan Formentera kaya sing dilaporake dening Menteri Kesehatan Balear. Ing 24 jam pungkasan, 349 wong didiagnosis ngalami kovid: 322 ing Ibiza lan 27 ing Formentera, jumlah infeksi paling dhuwur sing dideteksi ing sawijining dina ing pulau kasebut nganti saiki. Telung wong tuwa wis tilar donya ing sawetara jam pungkasan amarga kovid.

Wong-wong sing dirawat ing rumah sakit karo kovid-19 coronavirus terus saya mundhak lan wis ana 164 wong sing 18 ing ICU.
Ing omah, kanthi kontrol kebersihan, ing kahanan sing entheng utawa tanpa gejala, ana 3.843 sing kena pengaruh: 3.693 ing Ibiza lan 150 ing Formentera.

Sekolah Resmi Dokter Kepulauan Balearic (Comib) njaluk esuk ing populasi Ibiza lan Formentera esuk kanggo ngatasi awake dhewe amarga kahanan kesehatan sing saiki "nguwatirake" ing endi loro-lorone pulau kasebut.
Ing sawijining pernyataan, dheweke nggawe panggilan "energik" kanggo tanggung jawab kabeh wong lan njaluk warga Ibiza lan Formentera supaya minimalake interaksi sosial amarga minangka "strategi sing paling efisien" kanggo nyuda infeksi, uga ngrampungake "upaya titanik" sing ditindakake tenaga kesehatan kanggo ngontrol kahanan "luar biasa" iki.

Comib, miturut pratelan kasebut, uga ngucapake matur nuwun marang "upaya ekstra" sing ditindakake para profesional ing Wilayah Kesehatan, nuduhake "komitmen luar biasa lan kapasitas pengorbanan tanpa wates" kanggo njamin kesehatan Ibiza lan Formentera dadi perawatan kesehatan "apik banget".

 

19 Januari 2021

Sajrone 24 jam pungkasan, ana 106 positip kanggo coronavirus kov-19 ing Ibiza lan Formentera, sing 104 ing Ibiza lan loro ing Formentera, kaya sing dilaporake dening Area Kesehatan.

Jumlah kasus aktif ana 2.224 wong sing kena infeksi, sing 2.062 cocog karo Ibiza lan 62 kanggo Formentera.

Kajaba iku, Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera getun amarga wingi ana wong lanang umur 88 taun sing ngalami patologi sadurunge, sing dirawat ing rumah sakit. Pandemi iki wis nglumpukake 36 tiwas saka kovid-19 ing Ibiza lan Formentera.

Ana 2.145 wong sing entheng utawa asimtomatik sing ngawasi omah dening tim Perawatan Utama 2.085 ing Ibiza lan 60 ing Formentera.

 

 

11 Januari 2021

Wong umur 74 taun tiwas amarga kovid-19 ing Ibiza. Wis ana 35 tiwas saka coronavirus covid-19 ing pulo Ibiza lan Formentera.
Kanthi infeksi anyar, jumlah kasus aktif kovid-19 ana 1,072, ing antarane 1,036 ing Ibiza lan 36 ing Formentera.
Saiki, ana 40 wong ing rumah sakit, loro kurang saka wingi, sing telu asale saka Formentera lan 8 wong ing ICU. Kajaba iku, ana 1,066 wong sing diisolasi ing omah kanthi gejala ringan utawa asimtomatik ing pengawasan tim medis Perawatan Utama: 1,033 ing Ibiza lan 33 ing Formentera.

 

08 Januari 2021

Kita maneh ngluwihi 700 kasus aktif coronavirus covid-19 ing Ibiza lan Formentera. Miturut data paling anyar saka Kementerian Kesehatan Balearic, ana 815 wong sing kena infeksi, total ana 111 luwih saka 24 jam kepungkur.

Pasien ing rumah sakit uga saya tambah, wiwit 30 wingi dadi 34 dina iki, pitu ing ICU. Ing omah, amarga kondhisi entheng utawa asimtomatik, ana 781 kena infeksi: 746 ing Ibiza lan 35 ing Formentera.
Sayange, wong lanang umur 84 taun sing patologi sadurunge wis tilar donya lan bareng karo dheweke, wis ana 34 wong tiwas saka coronavirus covid-19 ing pulau-pulau Ibiza lan Formentera.

Juru bicara panitia Balearic uga prédhiksi data bakal terus saya parah, amarga kedadeyan sing dhuwur iki mung nglumpukake infeksi pertama sing diproduksi sajrone rapat-rapat pisanan preinan Natal. Dheweke durung teka, ujare ngelingake, kasus-kasus anyar kasebut diwiwiti saka Taun Anyar lan tanggal 6 Januari. "Angka kasebut bakal mundhak," ujare ahli kasebut, sing ora nolak manawa watesan bakal saya ketat ing dina-dina mbesuk, utamane ing Ibiza, sing saiki virus corona saiki luwih micu.

 

04 Januari 2021

Ibiza lan Formentera ngluwihi 600 kasus kovid aktif ing sawijining dina kanthi 20 positip anyar.
Mayoritas kasus wis dideteksi ing piranti kontrol port lan bandara, 19 ing Ibiza lan 1 ing Formentera.
Sajrone 48 jam pungkasan, ana 79 positip anyar ing koval-19, ing endi 78 ing Ibiza lan 1 ing Formentera.
Pasien aktif cacah 606 kasus, 570 saka Ibiza lan 36 saka Formentera.
Ana 25 ing rumah sakit sing 8 ing ICU (salah sijine saka Formentera).

 

Desember 29 2020

Jumlah kasus aktif coronavirus covid-19 wis nambah akhir minggu iki ing Ibiza, kaya sing wingi diwartakake dening Menteri Kesehatan Balearic lan wilayah kesehatan ing pulau kasebut. Loro-lorone nawakake data sajrone rong dina (Setu 27 lan Minggu 28).

Saindhenging akhir minggu, laboratorium Mikrobiologi Rumah Sakit Can Misses ndiagnosis total 24 wong sing kena coronavirus, kabeh padha karo Ibiza.

Pulo Ibiza lan Formentera saiki duwe 373 kasus virus corona-19 coronavirus aktif. Ana telung belas pasien ing rumah sakit, sing 5 ing ICU.
Ing omahé, ing negara sing entheng utawa tanpa gejala, kanthi ngawasi lan kontrol dening petugas kesehatan Perawatan Utama, ana 360 wong. Saka cacah kasebut, ana 302 ing Ibiza lan 58 liyane ing Formentera.

 

 

Desember 22 2020

Kasus virus coronavirus aktif ing Ibiza lan Formentera isih ana ing 318 dina sawise dina, bagean Biologi Molekuler ing laboratorium Mikrobiologi Rumah Sakit Can Misses didiagnosis patang wong kena coronavirus, salah sawijine ing Formentera, minangka rinci babagan Area Kesehatan.

Sing dirawat ing rumah sakit 20 saka 3 wong ing ICU. Saka total sing kena infeksi kovid-19 ing Ibiza lan Formentera, 298 ing negara entheng utawa tanpa gejala lan tetep ing omah kanthi ngawasi lan ngontrol kesehatan Perawatan Utama: 254 ing Ibiza lan 44 ing Formentera.

 

Desember 17 2020

Laboratorium Mikrobiologi ndeteksi 28 kasus anyar ing jam pungkasan, 21 ing Ibiza lan pitung ing Formentera, kaya sing dilaporake dening Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera dina iki.

Dadi, jumlah pasien sing aktif ana 286 kasus, wolung luwih saka wingi.

Jumlah wong sing dirawat ing rumah sakit terus mudhun nganti 18, sing 3 ing ICU.
Ana 268 wong kanthi gejala entheng utawa asimtomatik sing nampa ngawasi omah dening tim Perawatan Utama, 242 ing Ibiza lan 26 ing Formentera.

 

Desember 10 2020

Évolusi gelombang nomer loro saka pandemi coronavirus covid-19 ing Ibiza lan Formentera tetep nuduhake asil sing apik. Wingi, mung ana papat kasus positif coronavirus covid-19 sing kacathet, telu ing Ibiza lan siji ing Formentera, miturut data sing dirilis Kementerian Kesehatan Balear.

Kejadian virus iki mudhun banget ing pulau-pulau kita ing sawetara dina pungkasan lan covid-19 kasus aktif mudhun ana ing sangisore 300.
Ana 292 wong sing kena infeksi, sing telu kalebu Formentera lan 289 kanggo Ibiza. Ana 22 wong ing rumah sakit, salah sawijine saka Formentera. Antarane 22 wong kasebut, lima ana ing ICU.
270 wong ing negara entheng utawa tanpa gejala lan terus diawasi dening tim Perawatan Utama, 268 ing Ibiza lan loro ing Formentera.

 

 

Desember 03 2020

Ing 24 jam pungkasan, 12 infeksi anyar wis didaftar, kabeh ana ing Ibiza, lan 37 wong wis mari, sing jumlah pasien aktif terus mudhun dadi 349 kasus, lan 6 ing ICU, lapor Ibiza. lan Wilayah Kesehatan Formentera.

Ana 322 wong sing nampa ngawasi omah ing Ibiza dening tim Perawatan Utama amarga kondhisi entheng utawa asimtomatik, 21 kurang saka wingi, lan kalebu 92.2% saka total kasus aktif.

 

November 23 2020

Coronavirus aktif Covid-19 kasus mudhun ing ngisor 500 ing Ibiza lan Formentera.
Sajrone 24 jam pungkasan, telung infeksi anyar wis didaftar, loro ing Ibiza lan siji ing Formentera, lan 19 wong wis mari.
Jumlah kasus positif aktif isih ana 485 wong, tegese 86% kabeh infeksi wis ngatasi penyakit kasebut wiwit wiwitan pandemi.

Saiki ana 43 wong ing rumah sakit, sing 7 ana ing ICU.

442 wong nampa tindak lanjut ing omah kanthi kondhisi utawa asimtomatik saka tim Perawatan Utama, 435 ing Ibiza lan pitung ing Formentera

 

November 16 2020

Wong lanang umur 67 taun, kanthi patologi sadurunge, sing dirawat ing rumah sakit ing Unit Intensive Care (ICU) kanggo Covid-19 tilar donya dina Jumuah awan, kaya sing dilaporake dina iki dening Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera.
Wiwit dina Jumuah kepungkur, kesehatan masarakat ing pulau kasebut ndeteksi 53 positip virus corona anyar, nanging jumlah kasus aktif mudhun, dadi akeh wong sing kena infeksi aktif menyang 587 wong.

Jumlah rawat inap ing rumah sakit mudhun 11% ing akhir minggu kepungkur. Saiki ana 55 wong ing rumah sakit sing 5 ing ICU. Sisane minangka gejala asimtomatik utawa gejala sing entheng lan diisolasi ing omahé kanthi pengawasan Perawatan Utama.

 

November 07 2020

Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera ngandhani wingi kaping 73 ing minggu iki pasien Covid, wong umur 22 taun sing patologi sadurunge. Wiwit awal pandemi, virus iki nyebabake XNUMX wong tiwas ing Ibiza lan Formentera, sepuluh ing gelombang kaping loro iki.

Sajrone 24 jam kepungkur, laboratorium Mikrobiologi ing Rumah Sakit Can Misses ndeteksi 26 positif, kabeh ana ing Ibiza. Jumlah kasus Covid aktif ing Ibiza lan Formentera udakara 585, pitung kurang saka dina sadurunge. Saka cacah kasebut, 68 sing dirawat ing rumah sakit, lan lima ing unit perawatan intensif (ICU).

Sajrone dina pungkasan, jumlah wong sing kena infeksi entheng utawa asimtomatik sing tetep ing omah ing kontrol unit kesehatan Perawatan Utama dikurangi: saka 527 dina Kamis dadi 517 saiki.

 

 

November 04 2020

Pati anyar ing Ibiza wingi amarga kovid-19, wanita umur 90 taun sing patologi sadurunge.
Ing dina pungkasan iki, Laboratorium Mikrobiologi ndeteksi 62 positip anyar, kabeh ana ing Ibiza.

Jumlah pasien sing kena infeksi kobongan-19 yaiku 566 kasus, sangang luwih saka wingi. Ana 65 wong sing ngakoni ing 5 ing ICU.
Ing pamantauan ing omah amarga kahanane entheng utawa asimtomatik, ana 504 wong, sing mung ana 1 ing Formentera.

 

 

November 02 2020

Otoritas Kesehatan Balearic wingi ndhaptar 27 infeksi anyar ing Ibiza sajrone 24 jam kepungkur. Dadi, jumlah kasus aktif coronavirus covid-19 ing Ibiza ana 561. Kajaba iku, miturut data sing diwenehake, ana 57 pasien ing rumah sakit, sing lima ing unit perawatan intensif. Liyane sing kena infeksi duwe gejala entheng utawa asimtomatik lan nampa perawatan omah kanthi unit khusus.

 

29 Oktober 2020

Bagian Biologi Molekuler Laboratorium Mikrobiologi Can Misses ndeteksi 49 positif ing dina pungkasan, 47 ing Ibiza lan 2 ing Formentera, kaya sing dilaporake dening Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera.
Jumlah sing aktif kena infeksi kovalid 19 mundhak akeh dadi 464 kasus, 27 luwih akeh tinimbang dina sadurunge. Tren mudhun ing pirang-pirang minggu pungkasan iki saya mundhak, nanging isih ana ing sangisoré 500 kasus aktif, wiwit 15 Oktober.
Ana 42 wong ing rumah sakit, 5 ing ICU, lan 422 wong nampa tindak lanjut ing omah dening tim Perawatan Utama, 421 ing Ibiza lan 1 ing Formentera.

«Kita duwe luwih akeh kasus, kanthi karakteristik sing padha, yaiku akeh wong enom, sawetara sing tanpa gejala, nanging bisa nularake penyakit iki. Sapa wae sing ora netepi langkah-langkah perlindungan bisa dadi contagionist potensial, "ujare Javier Arranz, juru bicara Komite Otonomi Kepulauan Balearic kanggo Manajemen Penyakit Infeksi.

Langkah-langkah sing luwih mbatesi bakal diumumake saiki, nanging Arranz negesake manawa ora nutup kabeh nanging "babagan nggawe populasi Ibiza ngerti pesen" babagan pentinge ngurmati langkah-langkah higienis-higienis lan jarak sosial.

"Ayo lali karo reuni sosial," ujare Arranz, sing menehi saran supaya metu mung sing penting lan nyuda kontak sabisa-bisa.

 

24 Oktober 2020

Jumlah wong sing kena infeksi coronavirus ing Pitiusas (Ibiza & Formentera) tambah akeh ing dina pungkasan, ing endi luwih akeh infeksi anyar (total 24) tinimbang pembuangan (21), miturut update paling anyar saka Balearic Menteri Kesehatan babagan data pandemi. Mula, ing wektu iki ing Ibiza lan Formentera ana 451 wong sing dikonfirmasi kena pengaruh, telu luwih saka wingi. Ing kahanan kasebut ana 409 wong, 407 ing Ibiza lan 2 ing Formentera.

22 Oktober 2020

Pejabat kesehatan nuduhake keprihatinan babagan kedadeyan virus ing pulau Ibiza ing minggu kepungkur, utamane ing kutha Ibiza. "Kita ngerti manawa ana tren sing munggah," ujare juru bicara Komite Manajemen Penyakit Infeksi

Tambah infeksi, bakal nyebabake pungkasane larangan ing kutha Ibiza, ngilangi kemungkinan sesuk, Jumuah, larangan sing ditrapake ing wilayah iki meh limang minggu bakal santai.
Juru bicara panitia kasebut nerangake manawa tingkat akumulasi 14 dina ing pulau Ibiza, ana 168 kasus peratus atus ewu penduduk, dadi sing nambah paling akeh pulau-pulau Balear.

Saiki, wilayah Kesehatan ora ngusulake bar tutup lan restoran, sanajan ngakoni manawa "kabeh kemungkinan ana ing meja" nalika ana "kahanan sing luwih seneng risiko panularan."
Saka panitia iki, dheweke negesake manawa tingkat kedadeyan virus kasebut "dhuwur" lan meksa kudu "ketat karo langkah-langkah pencegahan." Kajaba iku, dheweke negesake manawa akeh sing kena pengaruh asimtomatik, mula kudu ati-ati karo kabeh wong.

18 Oktober 2020

Sajrone 24 jam pungkasan, 6 positip anyar dening PCR ing Ibiza lan ora ana ing Formentera, kaya sing dilaporake dening Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera. Saiki ana 32 wong ing bangsal, siji kurang saka wingi, dene penerimaan ICU wis tambah dadi telu dibandhingake wingi. 447 wong nampa pemantauan ing omah dening tim Perawatan Utama ing Ibiza, amarga kondhisi entheng utawa asimtomatik, lan 1 ing Formentera.

13 Oktober 2020

Ibiza durung ndhaptar panularan virus corona ing 24 jam pungkasan, iki kaping pindho kedadeyan ing dina-dina pungkasan. Nanging kudu dipertimbangkan manawa cocog karo data wiwit wingi, yaiku preinan umum lan mung tes PCR darurat sing ditindakake, sing nyuda deteksi positip.

Kanggo dina liyane, gaya mudhun ing kasus aktif terus, saiki isih ana ing 543, dadi 21 kurang saka dina sadurunge. Telung wong ing rumah sakit uga wis dibebasake. Saiki ana 29 wong sing dirawat ing rumah sakit, loro ing unit perawatan intensif (ICU). Ana 514 wong, enem ing Formentera, sing diisolasi ing omah kanthi gejala entheng utawa asimtomatik lan diikuti karo unit perawatan omah.

8 Oktober 2020

Tren mudhun sawetara minggu kepungkur terus lan kasus aktif tiba maneh, nganti 617, 12 kurang saka wingi, sawise ndhaptar 35 positip anyar, kabeh mau ana ing Ibiza lan menehi 47 debit, kaya sing dilaporake dening Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera.

Sabenere 8 pembuangan kasebut diwenehake menyang pasien saka Formentera sing tetep duwe 8 kasus aktif sing diterusake dening perawatan utama amarga kondhisi entheng utawa asimtomatik.

Kanggo bagean kasebut, 573 wong nampa perawatan omah ing Ibiza, kanthi total 581 wong sing lagi ngawasi omah ing Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera.

Ana 36 wong sing mlebu ing unit koval saka Hospital Can Misses, 1 ing ICU.

Profesional ing pengawasan aktif mudhun dadi 22, lan 13 ing antarane positif.

6 Oktober 2020

Ing sawetara jam pungkasan, ora ana infeksi anyar sing wis didaftar ing tes mendesak sing ditindakake mung dina Minggu ing Laboratorium Mikrobiologi Rumah Sakit Can Misses, kaya sing dilaporake dening Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera.

Saliyane, wis ana 18 debit ing dina pungkasan sing cacahe ana 1,706, sing nuduhake 71% saka total infeksi wiwit wiwitan pandemi.

Kajaba iku, ana 35 wong sing dirawat ing rumah sakit ing unit kovalid, salah sijine ing ICU. Liyane 638 wong nampa tindak lanjut saka tim Perawatan Utama, 622 ing Ibiza lan 16 ing Formentera.

Dadi, jumlah pasien sing aktif terus mudhun lan ana 673 kasus aktif. Pungkasan, jumlah profesional ing pengawasan aktif terus mudhun dadi 27, lan 8 ing antarane positif.

28 September 2020

Jumlah kasus aktif virus corona wis mudhun dadi 6.5% ing minggu kepungkur ing Ibiza lan Formentera, miturut update paling anyar saka data pandemi dening Area Kesehatan. Saiki ana 796 sing kena infeksi, sawise sedina yen ora ana panularan anyar sing didaftar.
Sajrone akhir minggu, Ibiza wis nyathet pati pasien sing kena virus corona kaya sing dirinci dening Menteri Kesehatan Balear. Karo wong iki, wis ana 17 kematian akibat coronavirus ing pulau-pulau Ibiza lan Formentera wiwit pandemi diwiwiti, lima ing gelombang nomer loro iki.

Saiki ana 53 wong sing kena infeksi ing rumah sakit, lan lima ing unit kritis.
Iki kudu ditambahake 743 sing kena infeksi ing kondisi entheng utawa asimtomatik sing ana ing omah kanthi ngawasi lan kontrol dening profesional Perawatan Utama: 727 ing Ibiza lan 16 ing Formentera.

21 September 2020

Pandemi iki nambah 28 infeksi anyar Covid-19 ing Ibiza dina Minggu iki, 16 kurang saka dina sadurunge, miturut Menteri Kesehatan Balearic. Saiki, ana 55 wong ing rumah sakit ing pulau kasebut, papat ing unit perawatan intensif (ICU). Ing Formentera ora ana panularan sajrone 24 jam kepungkur.
Ana 769 wong sing asimtomatik utawa gejala sing entheng ing Ibiza sing pulih ing omah kanthi pengawasan Perawatan Utama lan 25 ing Formentera.

Kanggo wong-wong sing bakal enggal lelungan menyang Ibiza, priksa watesan mobilitas ing wilayah tartamtu ing ibukutha uga ing pusat San Antonio. Watesan kasebut bakal diterusake nganti dina Jumuah 2/10. Uga eling yen ing Ibiza lan Formentera, panggunaan topeng wajib lan larangan ngrokok ing kabeh ruang umum isih aktif.

Saliyane, pers khusus ing sektor pariwisata nyoroti warta manawa Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) bakal nggawe kode internasional kanggo nglindhungi turis kanggo skenario paska kovalen lan bakal ningkatake koordinasi ing antarane negara-negara kanggo netepake standar sing menehi kepastian kanggo lelungan. Organisasi iki miwiti kampanye kanggo promosi maneh pariwisata lan nindakake tumindak ing Kapuloan Balearic, kanthi ide menehi pangarep-arep lan pesen positif ing sektor sing ngalami efek ekonomi khusus saka pandemi kasebut.

Sanajan kahanan global sing asale saka virus koval-19, kita bisa ujar manawa kepulauan Ibiza lan Formentera ngerti carane nawakake tujuan sing aman kanggo kabeh wong sing mutusake ora ngidini virus iki ngrusak preinane. Sewa villa ing rong pulau kasebut tetep stabil lan malah saya mundhak nalika wulan-wulan pertama, luwih disenengi hotel utawa apartemen sing akeh wong konsentrasi lan mula risiko panularan saya tambah.

Cetha banget manawa villa bakal dadi pilihan sing populer kanggo wong sing pengin preinan taun ngarep. Sawijining villa tegese sampeyan bisa tetep adoh saka wong liya, lan uga cocog karo kulawarga lan klompok sing luwih gedhe sing pengin nglampahi wektu sawise wulan. Dadi, Kapan sampeyan kudu memesan preinan 2021? Cepet, luwih apik. Elinga yen sawetara reservasi sing dikonfirmasi taun iki wis diwenehake nganti taun ngarep dadi sawetara villa bisa uga ora kasedhiya kanggo periode sampeyan. Saliyane, panjaluk bakal luwih dhuwur tinimbang taun iki, mula mung bakal dadi pitakon babagan sapa sing nemokake villa sadurunge.

Yen sampeyan pengin ndeleng ing kita Ibiza lan Formentera dhaptar, tututi tautane.

16 September 2020

Jumlah kasus virus corona aktif ing pulau-pulau Ibiza lan Formentera mudhun kaping pindho wiwit tanggal 31 Juli pungkasan, kaya sing disorot wingi dening Wilayah Kesehatan Ibiza lan Formentera. Saiki, saiki ana 811 wong sing diagnosa Covid-19, umume wong (753) ing negara entheng utawa asimtomatik. 59 wong-wong mau dirawat ing rumah sakit loro ing pulau kasebut sing ana 8 ing ICU.

Amarga kahanan ing Kepulauan Balearic, presiden Pamrentah Balearic dina iki ngumumake yen ing pungkasan minggu iki bakal diwatesi watesan mobilitas anyar ing kotamadya Sant Antoni lan Ibiza.

Kosok baline, sektor pariwisata saiki wis bisa digunakake; Dheweke wiwit siyap kanggo musim 2021 kanthi tujuan supaya Ibiza lan Formentera dadi tujuan sing aman.

Panjaluk marang Menteri Pariwisata kanggo ngetrapake tes sing asale lan tujuan kanggo njamin pariwisata sing aman lan kanthi cara sing padha, dheweke setuju yen penting kanggo nyoba populasi rong pulau kasebut kanggo mungkasi kurva nular lan nyoba pulau COVID-19 gratis.

Pungkasan, dheweke negesake pentinge sinau urip karo COVID-19 amarga "vaksin kasebut bakal mbutuhake wektu lan mbesuk durung mesthi" mula kudu kerja kanggo golek solusi kanggo nyegah kedadeyan ing musim panas iki.

Mlebu kanggo kita Newsletter

Pilihan villa kanggo disewa

Lux

Minimalis

Fincas

Klasik

Vila Bintang

Real Estate in Ibiza

Villas

Apartemen

negara

Vila Bintang

blog, Magazine, tips kanggo Ibiza

Uber bakal diluncurake ing Ibiza tanggal 29, kanthi biaya minimal 7.8 nganti 10 euro kanggo mobil penumpang lan 18.4 euro kanggo van sing bisa ngangkut grup.
ibiza-abad pertengahan
Ing wulan Mei, Ibiza minangka tujuan sing populer. Apa sing kudu ditindakake ing Ibiza ing wulan Mei
sewa-jangka-panjang-ing-ibiza
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa
Superyacht-ibaza
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara
klub-klub
"Kabeh papan hiburan malam utama ing pulo kasebut wis kerja keras

Hubungi Kita


Contact Info

search
Nutup kothak panelusuran iki.
Rentals Miturut Area

South

  • Es Cubells
  • Cala Jundal
  • San Jose
  • Cala Conta
  • cove bassa
  • Saint Jordi

East

  • Ibiza
  • Santa Eularia
  • talamanca
  • Gusti Yesus
  • San Carlos
  • Es Kenari

West

  • San Antonio
  • Kala Salada
  • Santa Ines
  • San Mateu
  • Cala Gracio

tengah

  • S. Gertrudis
  • San Rafael

North

  • San Miguel
  • San Vicente
  • San Juan
  • San lorenzo

COVID-19

Apa prosedur ngetik ing Ibiza?

Безымянный-1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная 1_Монтажная 1_Монтажная XNUMX_Монтажная о_бласть бласть XNUMX_Монтажная область XNUMX

Situs web iki nggunakake cookie kanggo njamin sampeyan duwe pengalaman paling apik ing situs web kita.