Villas in Ibiza | Omah lan villa kanthi kolam kanggo disewa lan didol ing Pulau Ibiza.

Villa sing apik banget ing Ibiza kanthi desain sing khas.

Kamar 9

Jedhing 10

Wong 20

SQM 450

Kolam renang Ya

A / C Ya

Aku menehi sampeyan

ID Properti 495

Regane saka 2.000 € / dina

Kamar 9

Jedhing 10

Wong 20

SQM 450

Kolam renang Ya

A / C Ya

Tambah Favorit Mbusak saka Favorit

Villa Tedi minangka vila 9-kamar turu sing luar biasa ing tengah pulo kasebut, ing antarane desa populer San Rafael lan Santa Gertrudis, kanthi akses gampang menyang kabeh wilayah, bandara, lan pesisir lan papan hiburan malam sing misuwur ing donya.

Nalika mlebu ing Villa Tedi, sampeyan ora bakal kaget karo tangga-tangga sing apik banget sing tumuju menyang sisih ndhuwur tingkat ndhuwur, ing ngendi sampeyan bakal disambut karo area resepsi sing wiyar lan mbukak kanthi ruang santai lan hiburan, uga. minangka kamar panedhaan.

Pawon modern sing dilengkapi dilengkapi pulau tengah fungsional lan akses langsung menyang teras ngarep, ing ngendi ana meja makan ruangan tambahan. Dekorasi modern lan desain interior padhang lan udhara, kanthi perabotan lan perlengkapan sing apik lan canggih. Saben kamar turu duwe amben ukuran king lan jedhing en-suite, kanthi rong suite master sing nuduhake jedhing mewah lan duwe teras pribadi. Ana uga papat kamar tambahan kanggo anggota staf.

Dumunung ing kebon pribadi sing wiyar karo wit-witan palem ing saubengé, omah iki nduwe eksterior sing luar biasa kanthi macem-macem area santai sing lengkap lan wiyar, teras panedhaan alfresco, kolam renang sing apik sing diubengi dening kursi srengenge lan amben srengenge, lan pawon ruangan ruangan terpadu lan BBQ. Kajaba iku, ana bar cocktail apik gayane kanggo nglipur tamu ing wayah sore ing sangisore lintang.

 

fasilitas

Properti iki nduweni: Kolam, AC, Sat TV, BBQ, kothak Keamanan, Hairdryer, WIFI, Mesin Cuci, Mesin Cuci Piring, Pengering

Lokasi

Kutha paling cedhak Santa Gertrudis

Pantai paling cedhak San Miguel

pesenan

Simpenan 3.500 €

Layanan Pembantu Ora Klebu

Reresik pungkasan Ora Klebu

Lisensi ET-0273-E

  • Kanggo ngonfirmasi reservasi, deposit sing cocog kanggo 50% saka total biaya dibutuhake.
  • Saldo kasebut kudu dibayar paling ora 60 dina sadurunge tanggal sewa.
  • Pembayaran bisa digawe liwat transfer kabel.
  • Deposit Pecah kudu mbayar dhuwit nalika mriksa. Bakal dibalekake 24 jam sawise mriksa liwat kabel bank.

Kabeh rincian bakal dilebokake ing voucer konfirmasi sampeyan.

Tedi

ID 495

 2.000 

>

 4.500 

€ / dina

+34.692.671011 Isabel +34.658.491144 Stefano info@youribiza.es
Tambah Favorit Mbusak saka Favorit

Villa unggulan

Tambah menyang Favoritku Mbusak saka Favoritku

San Antonio

tengah

Saka 460 € / dina

Tambah menyang Favoritku Mbusak saka Favoritku

Ibiza

East

Saka 4.500 € / dina

Tambah menyang Favoritku Mbusak saka Favoritku

San Carlos

East

Saka 2.000 € / dina

Pilihan villa kanggo disewa

Lux

Minimalis

Fincas

Klasik

Vila Bintang

Real Estate in Ibiza

Villas

Apartemen

negara

Vila Bintang

blog, Magazine, tips kanggo Ibiza

Uber bakal diluncurake ing Ibiza tanggal 29, kanthi biaya minimal 7.8 nganti 10 euro kanggo mobil penumpang lan 18.4 euro kanggo van sing bisa ngangkut grup.
ibiza-abad pertengahan
Ing wulan Mei, Ibiza minangka tujuan sing populer. Apa sing kudu ditindakake ing Ibiza ing wulan Mei
sewa-jangka-panjang-ing-ibiza
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa
Superyacht-ibaza
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara
klub-klub
"Kabeh papan hiburan malam utama ing pulo kasebut wis kerja keras

Hubungi Kita


Contact Info

search
Nutup kothak panelusuran iki.
Rentals Miturut Area

South

  • Es Cubells
  • Cala Jundal
  • San Jose
  • Cala Conta
  • cove bassa
  • Saint Jordi

East

  • Ibiza
  • Santa Eularia
  • talamanca
  • Gusti Yesus
  • San Carlos
  • Es Kenari

West

  • San Antonio
  • Kala Salada
  • Santa Ines
  • San Mateu
  • Cala Gracio

tengah

  • S. Gertrudis
  • San Rafael

North

  • San Miguel
  • San Vicente
  • San Juan
  • San lorenzo

Pesenan properti iki

KTP - 495

Безымянный-1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная 1_Монтажная 1_Монтажная XNUMX_Монтажная о_бласть бласть XNUMX_Монтажная область XNUMX

Situs web iki nggunakake cookie kanggo njamin sampeyan duwe pengalaman paling apik ing situs web kita.