Villas in Ibiza | Omah lan villa kanthi kolam kanggo disewa lan didol ing Pulau Ibiza.

Vila kontemporer sing dirancang kanthi mewah ing Vista Alegre

Kamar 6

Jedhing 6

Wong 12

SQM 350

Kolam renang Ya

A / C Ya

Serene

ID Properti 493

Regane saka 3.000 € / dina

Kamar 6

Jedhing 6

Wong 12

SQM 350

Kolam renang Ya

A / C Ya

Tambah Favorit Mbusak saka Favorit

Villa Serene minangka vila enem kamar turu sing apik banget sing ana ing komunitas Vista Alegre sing dikarepake. Pembangunan gated iki ing sisih kidul pulo, cedhak karo desa nengsemake saka Es Cubells, becik kanggo njelajah pesisir cedhak Cala Jondal, Es Xarco, lan Cala D'Hort. Kanggo katentreman lan privasi sampeyan, Villa Serene duwe keamanan XNUMX jam lan pemandangan panorama pulo sing diubengi dening segara pirus.

Vila kasebut nyedhiyakake suite serbaguna lan wiyar kanthi interior sing apik gayane desain kontemporer klasik lan rampung sing apik ing saindenging. Ngaso ing ruang tamu utawa tarik kursi bar ing pawon kontemporer sing cerah lan nikmati akeh cahya alami sing mlebu liwat lawang kaca geser saka lantai nganti langit-langit sing mbukak langsung menyang teras kolam renang lan menehi pemandangan garis pantai.

Unik kanggo Villa Serene minangka area kolam renang njero ruangan kanthi area perawatan spa pribadi lan zona santai. Saben kamar duwe amben king-size lan jedhing en-suite, lan decorated kanggo standar paling dhuwur. Kajaba iku, master suite duwe bak jacuzzi kanthi pemandangan segara sing gemerlap.

Langkah metu menyang teras elegantly decked, ngendi gaya chi kontemporer terus, lan nglampahi dina dening blumbang persegi dowo elegan, kang diubengi dening turah mbrawah saka loungers srengenge lan daybeds. Villa Serene minangka swarga minimalis ing salah sawijining wilayah sing paling digoleki ing Ibiza, kanthi area panedhaan alfresco sing cocog kanggo nglipur para tamu saka srengenge nganti srengenge.

 

fasilitas

Properti iki nduweni: Kolam, Tampilan Laut, AC, Sat TV, BBQ, Kotak keamanan, Hairdryer, Sauna, Jacuzzi, WIFI, Mesin cuci, Mesin cuci piring, Pengering

Lokasi

Kutha paling cedhak Vista Alegre

Pantai Cala Jondal sing paling cedhak

pesenan

Simpenan 5.000 €

Layanan Pembantu Ora Klebu

Reresik pungkasan Ora Klebu

Lisensi ETV-1143-E

  • Kanggo ngonfirmasi reservasi, deposit sing cocog kanggo 50% saka total biaya dibutuhake.
  • Saldo kasebut kudu dibayar paling ora 60 dina sadurunge tanggal sewa.
  • Pembayaran bisa digawe liwat transfer kabel.
  • Deposit Pecah kudu mbayar dhuwit nalika mriksa. Bakal dibalekake 24 jam sawise mriksa liwat kabel bank.

Kabeh rincian bakal dilebokake ing voucer konfirmasi sampeyan.

Serene

ID 493

 3.000 

>

 5.000 

€ / dina

+34.692.671011 Isabel +34.658.491144 Stefano info@youribiza.es
Tambah Favorit Mbusak saka Favorit

Villa unggulan

Tambah menyang Favoritku Mbusak saka Favoritku

San Lorenzo

North

Saka 890 € / dina

Tambah menyang Favoritku Mbusak saka Favoritku

San Antonio

West

Saka 215 € / dina

Tambah menyang Favoritku Mbusak saka Favoritku

San Juan

North

Saka 500 € / dina

Pilihan villa kanggo disewa

Lux

Minimalis

Fincas

Klasik

Vila Bintang

Real Estate in Ibiza

Villas

Apartemen

negara

Vila Bintang

blog, Magazine, tips kanggo Ibiza

Uber bakal diluncurake ing Ibiza tanggal 29, kanthi biaya minimal 7.8 nganti 10 euro kanggo mobil penumpang lan 18.4 euro kanggo van sing bisa ngangkut grup.
ibiza-abad pertengahan
Ing wulan Mei, Ibiza minangka tujuan sing populer. Apa sing kudu ditindakake ing Ibiza ing wulan Mei
sewa-jangka-panjang-ing-ibiza
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa
Superyacht-ibaza
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara
klub-klub
"Kabeh papan hiburan malam utama ing pulo kasebut wis kerja keras

Hubungi Kita


Contact Info

search
Nutup kothak panelusuran iki.
Rentals Miturut Area

South

  • Es Cubells
  • Cala Jundal
  • San Jose
  • Cala Conta
  • cove bassa
  • Saint Jordi

East

  • Ibiza
  • Santa Eularia
  • talamanca
  • Gusti Yesus
  • San Carlos
  • Es Kenari

West

  • San Antonio
  • Kala Salada
  • Santa Ines
  • San Mateu
  • Cala Gracio

tengah

  • S. Gertrudis
  • San Rafael

North

  • San Miguel
  • San Vicente
  • San Juan
  • San lorenzo

Pesenan properti iki

KTP - 493

Безымянный-1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная 1_Монтажная 1_Монтажная XNUMX_Монтажная о_бласть бласть XNUMX_Монтажная область XNUMX

Situs web iki nggunakake cookie kanggo njamin sampeyan duwe pengalaman paling apik ing situs web kita.