Your Ibiza

Pilihan apik saka villa ayu kanggo nyewa & didol

Rent villas in Ibiza

Kita darmabakti kanggo nemokake villa liburan sing ideal ing Ibiza.

Pilih ing antarane pilihan kita villa mewah karo blumbang utawa khas fincas karo nyawa, saben Villas ing portofolio kita wis kasebut kanthi teliti, milih lan kurban kabeh jinis comforts.

Koleksi Kita

Ibiza

Es Cubells

San Lorenzo

Ibiza

Es Cubells

San Lorenzo

Ibiza

Saint Jordi

San Juan

Ibiza

Saint Jordi

San Juan

Saint Gertrude

San Antonio

Saint Gertrude

Saint Gertrude

San Antonio

Saint Gertrude

Wilayah Ibiza

Ibiza, Pulo putih

Pantai sing apik kanthi perairan pirus lan tebing sing curam, desa sing apik, gastronomi sing enak lan sawetara klub sing paling misuwur ing saindenging jagad. Ibiza isih akeh lan liya-liyane. Warisan budaya sing diasilake saka pertukaran budaya sing beda-beda sing nggawe sejarah, Punic, Romawi, Fenisia… wis nggawe pulau Mediterania cilik iki dadi referensi donya.

Dadi, kenapa seneng Ibiza mung nalika musim panas? Apa Natal, Minggu Paskah utawa wektu liya ing taun, kulawarga bisa nikmati macem-macem kegiyatan ing pinggir segara amarga iklim sing lembut lan akeh banget dina sing padhang.

Yen sampeyan butuh saran babagan nginep, cukup isi formulir utawa telpon.
Kita bakal seneng mbantu sampeyan nemokake villa sing sampurna lan nemokake Ibiza asli.

Langganan kanggo kita Newsletter

Real Estate in Ibiza

Sanajan misuwur amarga urip ing wayah wengi lan trendi, Ibiza luwih saka pantai lan klub. Pulo iki nawakake papan sing ajaib lan apik banget, lingkungan sing ora tercemar lan kualitas urip mung sawetara jam mabur saka papan ing Eropa.
Ibiza minangka papan sing paling cocog kanggo nduwe omah.

Deleng dhaptar villa sing didol, apartemen, lan proyek pembangunan tanah ing Ibiza

MAGAZINE
Ing wulan Mei, Ibiza minangka tujuan sing populer. Apa sing kudu ditindakake ing Ibiza ing Mei 2022 lan ing ngendi arep menyang Ibiza ing Mei 2022 Pitakonan sing paling kerep ditakoni
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa kerja ing omah lan nalika jarak sosial isih ditindakake lan akeh negara duwe
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara pemandangan sing paling apik ing segara Mediterania. Lan nyithak kapal pesiar motor kru
"Kabeh panyiapan hiburan wengi utama ing pulo kasebut wis kerja keras ing mangsa iki nyiapake musim kasebut," ujare penulis. Ing kasunyatan, dheweke wis bisa nindakake
28 Februari 2022 Kapuloan Balearic nolak kabeh watesan sing ditindakake dening covid lan mung mbutuhake topeng kasebut digunakake ing njero ruangan. Sawise ngontrol gelombang enem lan omicron
23 Februari 2022 Kanggo pisanan wiwit November, Ibiza lan Formentera duwe kurang saka 400 infeksi covid aktif. Ing tembung liyane, dheweke wis mudhun ing tingkat kasebut sawise
Watesan ing Ibiza lan Formentera amarga kovid-19 coronavirus ditarik amarga kahanan epidemiologis ing Kapuloan Balearic saya apik. Klub Ibiza bakal bisa mbukak
Sewa jangka panjang Dolan maring kaca darmabakti Klik kene Nalika atusan wong Eropa nduduhake ing dalan-dalan nglawan pamrentahane amarga kurungan sing diputusake, sing maneh ngunci dheweke.
Sadurunge
Sabanjure
MAGAZINE
Ing wulan Mei, Ibiza minangka tujuan sing populer. Apa sing kudu ditindakake ing Ibiza ing Mei 2022 lan ing ngendi arep menyang Ibiza ing Mei 2022 Pitakonan sing paling kerep ditakoni
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa kerja ing omah lan nalika jarak sosial isih ditindakake lan akeh negara duwe
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara pemandangan sing paling apik ing segara Mediterania. Lan nyithak kapal pesiar motor kru
"Kabeh panyiapan hiburan wengi utama ing pulo kasebut wis kerja keras ing mangsa iki nyiapake musim kasebut," ujare penulis. Ing kasunyatan, dheweke wis bisa nindakake