Villas in Ibiza | Omah lan villa kanthi kolam kanggo disewa lan didol ing Pulau Ibiza.

Urip pengalaman Ibiza sing sampurna

Urip Pengalaman Ibiza sing sampurna

Temokake potongan swarga ing antarane pilihan vila ing Ibiza

Rent villas in Ibiza

Kita darmabakti kanggo nemokake villa liburan sing ideal ing Ibiza.

Pilih ing antarane pilihan villa mewah kanthi kolam renang utawa fincas khas sing duwe jiwa, saben villa ing portofolio kita wis dipilih kanthi tliti lan nawakake kabeh jinis kenyamanan.

South

-

San José

10

5

5

Tambah Favorit Mbusak saka Favorit

North

-

San Juan

10

5

6

Tambah Favorit Mbusak saka Favorit

tengah

-

Santa Gertrudis

8

4

3

Tambah Favorit Mbusak saka Favorit

South

-

San José

10

5

6

Tambah Favorit Mbusak saka Favorit

Ibiza, Pulo putih

Pantai sing apik kanthi perairan pirus lan tebing sing curam, desa sing apik, gastronomi sing enak lan sawetara klub sing paling misuwur ing saindenging jagad. Ibiza isih akeh lan liya-liyane. Warisan budaya sing diasilake saka pertukaran budaya sing beda-beda sing nggawe sejarah, Punic, Romawi, Fenisia… wis nggawe pulau Mediterania cilik iki dadi referensi donya.

Dadi, kenapa seneng Ibiza mung nalika musim panas? Apa Natal, Minggu Paskah utawa wektu liya ing taun, kulawarga bisa nikmati macem-macem kegiyatan ing pinggir segara amarga iklim sing lembut lan akeh banget dina sing padhang.

Yen sampeyan butuh saran babagan nginep, cukup isi formulir utawa telpon.
Kita bakal seneng mbantu sampeyan nemokake villa sing sampurna lan nemokake Ibiza asli.

Langganan kanggo kita Newsletter

Real Estate in Ibiza

Sanajan misuwur amarga urip ing wayah wengi lan trendi, Ibiza luwih saka pantai lan klub. Pulo iki nawakake papan sing ajaib lan apik banget, lingkungan sing ora tercemar lan kualitas urip mung sawetara jam mabur saka papan ing Eropa.
Ibiza minangka papan sing paling cocog kanggo nduwe omah.

Deleng dhaptar villa sing didol, apartemen, lan proyek pembangunan tanah ing Ibiza

majalah
Nganyari 17 Nov 2021 Saiki kerangka hukum ing Spanyol ora netepake kewajiban vaksinasi lan ngetrapake kurungan kanggo wong sing durung divaksinasi, kaya sing wis ditetepake.
koval-19-amba
16 Nov 2021 Saiki ing Ibiza lan Formentera ana 266 wong
disco-ibiza-mbukak
Watesan ing Ibiza lan Formentera amarga koronavirus covid-19 dicabut minangka
sewa-jangka-panjang-ing-ibiza
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa
Superyacht-ibaza
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara
majalah
Nganyari 17 Nov 2021 Saiki kerangka hukum ing Spanyol ora netepake kewajiban vaksinasi lan ngetrapake kurungan kanggo wong sing durung divaksinasi, kaya sing wis ditetepake.
16 Nov 2021 Saiki ing Ibiza lan Formentera ana 266 wong sing kena infeksi coronavirus covid-19. Iki minangka jumlah kasus aktif virus paling dhuwur
Watesan ing Ibiza lan Formentera amarga kovid-19 coronavirus ditarik amarga kahanan epidemiologis ing Kapuloan Balearic saya apik. Klub Ibiza bakal bisa mbukak
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa kerja ing omah lan nalika jarak sosial isih ditindakake lan akeh negara duwe
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara pemandangan sing paling apik ing segara Mediterania. Lan nyithak kapal pesiar motor kru
Nalika atusan wong Eropa nduduhake ing dalan kanggo nglawan pamrentahane, kanggo kurungan sing ditemtokake, sing maneh dikunci ing omah kanthi kemungkinan tindak

Vila Mewah Eksklusif ing Ibiza Ngadhepi Segara

Villa Gaya Minimalis Hebat Ing Ibiza

Vila Modern Modern lan Gaya ing Ibiza

Villa Kontemporer Ing Ibiza

YourIbiza

Ora ana sing ngalahake ilmu lokal sejatine Ibiza.

Kita darmabakti kanggo nemokake villa liburan sing ideal ing Ibiza.
Pilih ing antarane pilihan villa mewah kanthi kolam renang utawa fincas khas sing duwe jiwa, saben villa ing portofolio kita wis dipilih kanthi tliti lan nawakake kabeh jinis kenyamanan.

Hubungi kita kanggo njaluk pitulung, tarif paling apik lan layanan concierge.

Villas in Ibiza | Omah lan villa kanthi kolam renang, kanggo disewa lan didol ing Pulau Ibiza.

Pilihan villa kanggo disewa

Lux

Minimalis

Fincas

Klasik

Real Estate in Ibiza

Villas

Apartemen

negara

Vila Bintang

Blog, Majalah, tips kanggo Ibiza

Nganyari 17 Nov 2021 Saiki kerangka hukum ing Spanyol ora netepake kewajiban vaksinasi lan ngetrapake kurungan kanggo wong sing durung divaksinasi, kaya sing wis ditetepake.
koval-19-amba
16 Nov 2021 Saiki ing Ibiza lan Formentera ana 266 wong
disco-ibiza-mbukak
Watesan ing Ibiza lan Formentera amarga koronavirus covid-19 dicabut minangka
sewa-jangka-panjang-ing-ibiza
Wiwit wiwitan pandemi virus coronavirus-19, luwih akeh wong sing wis biasa
Superyacht-ibaza
Piagam superyacht ing kepulauan Balearic minangka kesempatan paling apik kanggo nemu sawetara

Contact Us

Masalah dideteksi ing Formulir ing ngisor iki. Ngirim bisa nyebabake kesalahan. Hubungi administrator situs.

Contact Info

Rentals Miturut Area

South

  • Es Cubells
  • Cala Jundal
  • San Jose
  • Cala Conta
  • Cala Bassa
  • Saint Jordi

East

  • Ibiza
  • Santa Eularia
  • Talamanca
  • Gusti Yesus
  • San Carlos
  • Es Kenari

West

  • San Antonio
  • Kala Salada
  • Santa Ines
  • San Mateu
  • Cala Gracio

tengah

  • S. Gertrudis
  • San Rafael

North

  • San Miguel
  • San Vicente
  • San Juan
  • San lorenzo
Безымянный-1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1_Монтажная область 1

Situs web iki nggunakake cookie kanggo njamin sampeyan duwe pengalaman paling apik ing situs web kita.